Живот на Победител

Начало / Живот на Победител
ТИ ВЕЧЕ СИ ПОБЕДИТЕЛ! ЗАПОЧНИ ДА ЖИВЕЕШ КАТО ТАКЪВ!

Искаш ли да можеш да контролираш успеха в живота си? Искаш ли да можеш ти да определяш, какво да ти се случва, а не да реагираш на случващото се? Искаш ли да намериш вярата в себе си и сбъдваш всяка своя цел с лекота?

Ако отговорите на тези въпроси са „ДА“:

 

Тогава това ЖИВОТОПРОМЕНЯЩО СЪБИТИЕ е за теб! Тук ще откриеш истинска си сила, за която може би дори не си подозирал, че съществува.

Запитвал ли си се някога дали си прекалено зает в това да изкарваш пари за прехраната си, вместо да ЖИВЕЕШ живота си истински!?

Над 90% от хората на планетата живеят по този начин!

Въпреки че всички знаем, че всъщност богатството не е в парите, много от нас захвърлят "живота си" за да ги преследват. Въпросът е дали ти харесва това съществуване.

Ако дълбоко в теб чувстваш, че имаш много повече от това, което си показвал/а сега. Ако искаш да развиеш своя потенциал и да направиш разлика за някого.

То тогава мястото ти е сред победителите. Сред хората, които преодоляват страховете си и успяват въпреки тях.

Това обучение ще ти покаже, как можеш да го направиш.

Има вероятност да си мислиш, че това е поредното обучение, на което ще седиш и слушаш лекции, но... помисли отново! Идеята на това обучение няма нищо общо със сухи знания и теории, които да използваш някога. Да бъдеш „Победител”, означава да попадаш в различни ситуации, задачи и предизвикателства, които да отключват най-върховото състояние в теб.

Какво ще получиш?
 • Ще научиш прости и ефективни стратегии за постигане на големите цели в живота.

 • Ще научиш техники за само-коучинг, които ще ти помагат да се справяш с лекота с всяка ситуация на промяна.

 • Ще научиш как да преодоляваш страховете си

 • Ще разбереш да увеличаваш своята мотивация

 • Ще станеш господар на своите емоции

 • Ще се научиш да увеличаваш своята продуктивност и да насочваш фокуса си.

 • Ще се научиш, как да повишаваш своята увереност.

 • Ще получиш летящ старт към живота, за който мечтаеш.

 • Ще осъзнаеш, какво те спира да използваш пълния си потенциал.

 • Ще откриеш или преоткриеш своята страст – твоя неизчерпаем източник на енергия.

 • Ще се срещнеш с още победители, с които ще си помагаме по-пътя към успеха.

 

Какво ще преживееш на обучението?
I

За да постигнеш каквото и да е било в живота, трябва да знаеш къде си и къде искаш да отидеш. Първо ще разбереш точно къде си в живота си и ще намериш своята визия. Ако имаш ясна визия, тя ще те мотивира постоянно по пътя на реализацията й. Яснотата е сила и с нея започваме.

 

II

След като вече знаеш къде искаш да стигнеш, ще разбереш какво те е спирало да стигнеш до там. Страхът породен от лимитиращите ни вярвания е основна причина да не предприемаме действия към нашите мечти и цели. Тук ще можеш да разбереш, как да овладееш страха, как да го използваш и контролираш вместо той да контролира теб. Този който, владее страховете си може да прави всичко каквото пожелае. Винаги и по-всяко време. Представи си живот, в който страховете ти нямат силата да те спират!

III

Успешни стратегии, които да ти помагат да се развиваш и израстваш при всякакви условия. Няколко прости, изпитани и ефективни техники за успех, които могат да те направят по-продуктивен, с по-малко стрес. Не е нужно да измисляш топлата вода,  можеш да вземеш работещи модели, които ще ти помогнат да извадиш победителя в себе си.

 

IV

Използвай силата на влиянието, за да създаваш по-големи победи за себе си и другите хора около теб. Научи как да подобриш умениета си да влияеш и комуникираш, така че да можеш да се свързваш със сърцата и умовете на хората. Развий своята харизма. Не е нужно да вървиш пътя на успеха сам. С добра компания е по-лесно, по-бързо и по-приятно.

Кога и Къде?
 • 22 Октомври ( Събота) от 10:00 - 19:00 ( регистрацията започва в 9:00)

 • Хотел Интер Експо

 

Кой е Ясар Маркос?

1349416Ясар Маркос завършва успешно медицина, след което работи като лекар в Израел, докато не открива, че всъщност проблемите в нас се зараждат много преди да се появят на физическо ниво. Тогава той решава да изостави високоплатената си работа и да се отдаде на мисията си, а именно да подкрепя всеки човек, тръгнал по пътя на личностното израстване. Целта му е да разпалва огънят на предприемача във всеки един от нас. А предприемач според неговата дефиниция е човек, който е взел живота си в свои ръце и е избрал неговите действия да бъдат крачки към един пълноценен и щастлив живот. Помогнал е на над 8000 души в над 200 обучения в Холандия, България и Израел. Работил е с десетки компании в посока на развитието и изкачването им на нови нива в бизнеса. Последовател е на един от най-успешните бизнес коучове в световен мащаб - Тони Робинс, като от една година работи пряко с Асел Сидикова - сътрудничка на Тони Робинс.

След девет години упорита работа и стотици обучения, Ясар прави този 4 дневния семинар "Победител" за личностна трансформация, за да осигури на всеки един участник интензивно преживяване, което променя животи.

Целта на преживяването е всеки един от участниците да си докаже, че е Победител, че границите са поставени от самия него и само той може да ги прескочи.

 

 

Програма

 

  Регистрация         -        09:00-10:00
 Първа част            -        10:00-13:00
 Обедна почивка  -        13:00-14:00
  Втора част             -        14:00-16:00 
Кафе пауза            -        16:00-16:15
 Трета част             -        16:15-19:00

Във първата част ще положим основите на практическата психология и ще разбереш, кои са силите които вече ти влиаят. Защо правиш това, което правиш? Какво те спира да направиш промените или да предприемеш действията, които знаеш че искаш? Кое те спира да разгърнеш потенциала си?

Втората част - Тук ще се научиш как да преодоляваш страховете, ще разбереш за трите основни елмента на триъгълника на успеха и как да ги използваш, за да постигаш успехи в всички сфери на живота си. Ще намериш своята визия, твоят неизчерпаем източник на енергия.

Трете част - Фокуса е върху създаване на среда, която ни подкрепя силно по пътя към успеха.  Как да изградиш подкрепяща те система, която да ти гарантира успеха в дългосрочен план. Как да общуваш по-начин да се обградиш с правилните хора. Средата има огромно влияние върху нас и искаме да се погрижим да имаме среда с най-силното възможно позитивно влияние.

 

Цени

Ранно записване -Единичен билет

80 лв ( Само сега можеш да го вземеш за 40 лв с Промокод)
Билет за Живот на Победител+8 часа практика за Победа + Мощна стратегия за Успех + Ще се научиш да общуваш по-ефективно +Участие във фейсбук групата на победителите,
 • Даваме пълна гаранция за качество!

Промоционален Двоен билет

( до изчерпване на количеството)
100 лв ( Само сега можеш да го вземеш за 60 лв с Промокод)
Два Билета ( можеш да поканиш приятел)
 • +9 часа практика за Победа
 • + Мощни стратегии за Успех
 • + Система за влиятелна комуникация
 • +Запознанство с мотивирани и позитивни хора
 • +Участие във фейсбук групата на победителите
 • Даваме пълна гаранция за качество!

VIP Билет

Място на първите 3 реда
100 лв ( Само сега 60лв с промокод)
 • Даваме пълна гаранция за качество!

money_back_guarantee


Ако се колебаеш, но знаеш че това обучение е за теб, нека ти помогнем.

Предлагаме Гаранция за стойност и качество! Ако преминеш през обучението и не останеш изключително доволен ти връщаме твоята инвестиция обратно - без въпроси.

 

Защо Победител?

 • Защото pобедителят е лидер на собствения си живот.
 • Защото победителят се стреми към win-win – ситуация, при която всички печелят. Неговите триумфи носят стойност на хората около него
 • Защото победителят никога не се отказва от своята мисия · Защото победителят умее да губи.
 • Защото победителят превръща своята визия в реалност.
 • Защото победителят се учи постоянно.
 • Защото победителят не се налага, той вдъхновява с пример.
 • Защото победителят осъзнава личната си свобода и отговорност и ги използва да създава живота, който иска.
 • Защото победителят поставя нови, по-високи стандарти за себе си.
 • Защото победителят изпитва благодарност към хората около себе си. .
 • Защото победителят има навици, които му помагат. .
 • Защото победителят има кураж и приема страховете си, той действа, въпреки тях тези страхове..
 • Защото победителят се стреми да направи най-доброто във всяка една ситуация.

Какво казват Участници от обученията на Ясар.

ОЛГА НЕДЯЛКОВА

СЪЗДАТЕЛКА НА СИСТЕМАТА НЕЖНА РЕВОЛЮЦИЯ - OLGAN.COM
Ако ме помолите да дам една асоциация за качества като мотивация, експлодираща енергия и заразен ентусиазъм , то тя би била Ясар. Ако съществуваше само един човек на света, който би бил способен да "събуди" армия от заспали войници, това би бил Ясар. Само едното му присъствие ме кара да си вдигна енергията с две нива по-нагоре и да подхвана задачи, които са отлежавали в някой прашен шкаф. Той е интересна смесица от на пръв поглед противоположни качества, които в комбинация го правят открояващ се треньор и коуч. Може да е много сенситивен, но и рязко провокативен, може да е безкрайно емпатичен, но същевременно много аналитичен. Кара те да се замислиш върху въпроси, чиито отговори нарочно криеш от самият себе си. Кара те да прегърнеш страховете си и да ги превърнеш в свои помощници, вместо да се бориш срещу тях. Кара те да надмогнеш възможностите си и да се изкачваш стъпало след стъпало нагоре. Прави го по много приятелски и незабележим начин, защото той е приятелят, който винаги си искал да имаш.

ВИОЛЕТА АСЕНОВА

ПР СПЕЦИАЛИСТ
Доверявам се на Ясар, защото той умее да задава въпросите, които те взривяват. След кратък разговор с него, няма как да не поемеш своя дял от отговорността за ситуацията, в която се намираш. А от тази позиция, вече можеш да вземеш здраво решение за себе си.

ГЕОРГИ ХРИСТУЛЕВ

БИЗНЕСМЕН, ПРЕДПРИЕМАЧ, СЪЗДАТЕЛ НА IGRITENAUSPEHA.COM
Ясар е от хората с който искам да общувам през целият ми живот. Внимателен и надарен оратор, работи осърдно за да подобрява уменията си и да развива таланта си всеки ден. Щастлив съм за това, че имам възможност да се уча и да работя с него. Препоръчвам професионалните му умения на всеки бизнес и човек който иска да се развива.
Call Now Button