Живот на Победител

Начало / Живот на Победител

Какво е "Живот на Победител"?

В това целодневно практическо обучение, международния лектор и обучител по личностно развитие – Ясар Маркос, ще сподели с Вас някои от най-добрите идеи, които ще ви помогнат да постигнете изключителен успех в професионалното си развитие, бизнеса и личните взаимоотношения.

Обучението ще води и Пламен Попов. Ясар и Пламен са основателите на новото реалити шоу "Интервюто", което ще се излъчва в национален ефир догодина. Иновативно и уникално шоу, проект на стойност над 1 000 000 лв, за който двамата приятели твърдят че е надминал дори и най-смелите им мечти.

На "Живот на победител" Ясар и Пламен ще Ви разкажат как успяха да го направят и как и Вие можете да надминете огромния си потенциал.


Тук ще осъзнаеш какво те спира да използваш пълния си потенциал

Какво ще получиш?

Прости и ефективни стратегии за постигане на големите цели в живота.
Техники как да бъдеш гъвкав, без да загубиш себе си
Ще научиш как да преодоляваш страховете си
Ще се научиш да увеличаваш своята продуктивност и да насочваш фокуса си.
Ще се научиш как да повишаваш своята увереност
Ще разбереш кои са четирите стила на комуникация и как да ги използваш, така че да се свържеш с всеки, когото поискаш
Ще разбереш как да победиш в играта с парите и как да програмираш себе си за богатство
Ще откриеш или преоткриеш своята страст - твоя неизчерпаем източник на енергия.
Ще се срещнеш с още победители, с които ще си помагаме по-пътя към успеха.

Получи летящ старт към живота, за който мечтаеш!

Живот на Победител не е обучение, в което само седиш и слушаш, а динамично преживяване в което ще преживяваш и ще се предизвикваш с много енергия и движение.

Гледай това  видео, за да усетиш малко от динамиката и енергията на събитие и за да видиш мненията на някои участници.


Кога и Къде?

 

 

21 Януари - Пловдив, ул. „Иван Перпелиев“ № 5

(Пловдивски Културен Институт)

 


Програма

 10:00 – 18:30

Сесия 1: Полагане на основи

 • Защо правиш това, което правиш?
 • Какво те спира да направиш промените или да предприемеш действията, които знаеш че искаш?
 • Кое те спира да разгърнеш потенциала си?

 

Сесия 2: Същност

 • Тук ще се научиш как да преодоляваш страховете, ще разбереш за трите основни елемента на триъгълника на успеха и как да ги използваш, за да постигаш успехи във всички сфери на живота си.
 • Ще намериш своята визия, своят неизчерпаем източник на енергия
 • Замисляли ли сте се какво определя разликата в банковите ни сметки? Какво прави някои хора „магнит“ за пари, а други, колкото и да печелят все нямат достатъчно?
  Взаимоотношенията ни с парите започват във вътрешния ни свят и това, което се случва там определя външните резултати в реалността. За какво сте програмирани? ...За бедност, за посредствено съществуване или за богатство? Изобилието е въпрос на вътрешна нагаса и умения, които се учат. Правилното управление на парите е по-важно от тяхното количество.  Превърни финансовото си благополучие в игра, в която ти си победител.

Сесия 3: Резултати

 • Какво е влиянието? Как да бъдеш влиятелна и харизматична личност? Как да използваш влиянието в комуникацията си, така че да постигаш целите си и да надхвърляш потенциала си?
 • Как да изградиш твоята работеща система, която да ти гарантира успеха в дългосрочен план.
 • Как да създадеш среда, която да те подкрепя силно по пътя към успеха, да се обградиш с правилните хора. Средата има огромно влияние върху нас и искаме да се погрижим да имаме среда с най-силното възможно позитивно влияние.

За кого е подходящ семинарът?

Хора, търсещи по-висок стандарт

Това обучение ще помогне на хората, които искат да повишат стандарта си на живот, като им даде работещи стратегии, с които да постигат целите си и да намират мотивацията вътре в тях.

Лидери и Мениджъри

Обучението “Живот на Победител” на Ясар ще предложи на лидери и мениджъри доказана система от нестандартни техники за комуникация и успешни преговори.

Собственици на бизнес

В своето обучение, Ясар Маркос ще ви покаже как да комуникират успешно и как ефективно да приоритизират и създават стратегии и модели, които ще им помогнат да станат номер 1 в тяхната ниша!

Предприемачи

Това обучение ще помогне на предприемачите да преобразят подхода си, за да печелят повече лоялни клиенти и победи над конкуренцията.

Обучители и коучове

Това обучение ще помогне на специалистите, които работят с хора, да се върнат на първоначалния курс и да придобият работещи техники и стратегии, с които да помагат по-ефективно на клиентите си.


Кои са водещите?

1349416

Ясар Маркос завършва успешно медицина, след което работи като лекар в Израел, докато не открива, че всъщност проблемите в нас се зараждат много преди да се появят на физическо ниво. Тогава, той решава да изостави високоплатената си работа и да се отдаде на мисията си, а именно да подкрепя всеки човек, тръгнал по пътя на личностното израстване. Целта му е да разпалва огънят на предприемача във всеки един от нас. А предприемач според неговата дефиниция е човек, който е взел живота си в свои ръце и е избрал неговите действия да бъдат крачки към един пълноценен и щастлив живот. Помогнал е на над 8000 души в над 200 обучения в Холандия, България и Израел. Работил е с десетки компании, в посока на развитието и изкачването им на нови нива в бизнеса. Учил се от най-добрите в сферата на коучинга, личностното развитие и върховите постижения. Той създава свои собствени обучения и стил на работа, където използва най-работещото, което е взел от своите учители и ментори, както и от богатия си опит.

След девет години упорита работа, след стотици проведени обучения, Ясар създава серията от семинари   "Победител" за личностна трансформация, за да осигури на всеки един участник интензивно преживяване, което променя животи.

Целта на преживяването е всеки един от участниците да си докаже, че е Победител, че границите са поставени от самия него и само той може да ги прескочи.

plamen

Пламен Попов има над 13 бизнес проекта зад гърба си, като първата му най-успешна продажба е договор за 1 000 000 лв., който спечелва, на 25.В момента е собственик на 3 проекта. Единият е голяма компания с годишен оборот от над 400 000 лв, другият е старт-ъп, чиито продажби се увеличават с 200% за първите 6 месеца, третия е в развитие, представляващ ново по рода си споделено офис пространство в центъра на София, отварящо врати тази есен. Пламен и екип му от професионалисти работят както с големи компании, така и със стартиращи предприемачи и фриланси, като им помагат в бизнес развитието им. Той казва, че най-голямата печалба за него продължава да бъде доверието и резултатите на хората, чиито проекти развива.

 

 

 

ivaninaИванина Захариева - Практикуващ лайф и екзекютив коуч с межданародна акредитация. Психолог и бизнес консултант по организационно поведение. Президент на Sofia Coaching Support Group. Професионалното й портфолио включва опит в различни сфери:

- Управление на човешки ресурси и подбор на персонал

- Коучинг на мениджъри за развитие на лидерски потенциал

- Психологическо консултиране и коучинг в областта на личната и екипна ефективност,организационното и личностното развитие.

Занимава се с бутиково консултиране в развитието на лидерство, фокусирано към подобряване на бизнес резултатите и лайф и екзекютив коучинг за максимално ефективно представяне, екипен коучинг в организациите.


Какво казва Асел Сидикова за Ясар?

Асел Сидикова е световноизвестен майстор по говорене пред публика. Тя се е учила от най-добрите, работейки рамо до рамо с най-уважаваните оратори на света като Тони Робинс, Т. Харв Екър и Робърт Киосаки. Освен това тя е уважаван и успешен предприемач, главен изпълнителен директор на най-големия бизнес форум в Централна Азия - Global Business Forum, основател е на Академията за бизнес коучове. Бивш директор е по Бизнес развитието и успешните ресурси за продажби и е ръководила събития с лектори като Ричард Брансън, Доналд Тръмп, Тони Робинс и Робърт Киосаки. Има над 200 обучения, през които са минали хиляди хора.


Какво казват за нас

ОЛГА НЕДЯЛКОВА

СЪЗДАТЕЛКА НА СИСТЕМАТА НЕЖНА РЕВОЛЮЦИЯ - OLGAN.COM
Ако ме помолите да дам една асоциация за качества като мотивация, експлодираща енергия и заразен ентусиазъм , то тя би била Ясар. Ако съществуваше само един човек на света, който би бил способен да "събуди" армия от заспали войници, това би бил Ясар. Само едното му присъствие ме кара да си вдигна енергията с две нива по-нагоре и да подхвана задачи, които са отлежавали в някой прашен шкаф. Той е интересна смесица от на пръв поглед противоположни качества, които в комбинация го правят открояващ се треньор и коуч. Може да е много сенситивен, но и рязко провокативен, може да е безкрайно емпатичен, но същевременно много аналитичен. Кара те да се замислиш върху въпроси, чиито отговори нарочно криеш от самият себе си. Кара те да прегърнеш страховете си и да ги превърнеш в свои помощници, вместо да се бориш срещу тях. Кара те да надмогнеш възможностите си и да се изкачваш стъпало след стъпало нагоре. Прави го по много приятелски и незабележим начин, защото той е приятелят, който винаги си искал да имаш.

ВИОЛЕТА АСЕНОВА

ПР СПЕЦИАЛИСТ
Доверявам се на Ясар, защото той умее да задава въпросите, които те взривяват. След кратък разговор с него, няма как да не поемеш своя дял от отговорността за ситуацията, в която се намираш. А от тази позиция, вече можеш да вземеш здраво решение за себе си.

ГЕОРГИ ХРИСТУЛЕВ

БИЗНЕСМЕН, ПРЕДПРИЕМАЧ, СЪЗДАТЕЛ НА IGRITENAUSPEHA.COM
Ясар е от хората с който искам да общувам през целият ми живот. Внимателен и надарен оратор, работи осърдно за да подобрява уменията си и да развива таланта си всеки ден. Щастлив съм за това, че имам възможност да се уча и да работя с него. Препоръчвам професионалните му умения на всеки бизнес и човек който иска да се развива.

Александър Мавров

Ръководител на IT екип и инвеститор
Изключително доволен съм от формата, включения материал, практиките, игрите и лекторите. Усеща се, че е мислено много. Това обучение е една от най-добрите инвестиции, които съм правил!

Атанас Георгиев

строителен предприемач, собственик и лидер на компания с над 100 служителя
Обикновено, когато ми се налага да взема решение за нещо, отделям известно време за размисъл и анализ, почти никога не действам импулсивно, за разлика от жена ми. Не знаех защо, но когато прочетох за тренинга MasterSell на Пламен Попов, този път реагирах необичайно за мен, записах се и платих веднага, без да знам почти никакви подробности за организацията, мястото и водещите. Сега знам кое е това, което ми е привлякло толкова силно вниманието и направи така, веднага да избера този формат. На първо място, бях силно впечатлен от възрастта на организатора, младо момче, което има увереността и смелостта да създаде подобно нещо и най-вече, че днешните млади са различни, те са с различно знание, креативно мислене, енергични и много, много умни. Това, за което хората отделят години и големи суми пари, аз научих в MasterSell, за няколко дни и то на съвсем достъпна цена. Вече прилагам наученото не само в строителния бизнес, който успешно развивам, но с наученото, помагам и на жена ми, да подобри своите продажби в сферата която работи. Благодаря на целия екип, на участниците в тренинга, с които преживяхме много силни и вълнуващи моменти и най-вече на теб Пламене, за професионализма и отдадеността ти към всеки един от нас!

 

Наши партньори за това събитие са JCI Bulgaria

 

 

Цени

Стандартен единичен билет


39 лв

59 лв без ДДС


– Участие в семинара

– Ексклузивен достъп до затворена Facebook група

Стандартен комбо билет 2 в 1


59 лв

99 лв без ДДС


– Участие в семинара за двама души

– Ексклузивен достъп до затворена Facebook група

 

VIP билет


80 лв

120 лв без ДДС


– Участие в семинара

– Място на първия ред

– Ексклузивен достъп до затворена Facebook група

– 3 лични „Power sessions” с Ясар Маркос и Пламен Попов

– Сертификат за завършено обучение от Ясар Маркос

– Специална ВИП цена за 4 дневното обучение „Победител“ 1-во ниво

VIP комбо билет 2 в 1


139 лв

199 лв без ДДС


– Участие в семинара за двама

– Място на първия ред за двама

– Ексклузивен достъп до затворена Facebook група

– по  3 лични „Power sessions” с Ясар Маркос и Пламен Попов

– 2 броя Сертификат за завършено обучение от Ясар Маркос

– Специална ВИП цена за 4 дневното обучение „Победител“ 1-во ниво


Затворена Facebook група

"Най-великият търговец на всички времена"

 • Ексклузивен достъп само за Победителите, които ще преминат през обучението "Живот на победител"
 • Възможност за много полезен нетуъркинг
 • Заедно ще преминаваме през едноименната книга на Ог Мандино, за да изковем в себе си нужния характер да бъдем най-добрите сред най-добрите!

Гаранция от MBCCompany

100% гаранция

От MBCCompany сме абсолютно сигурни, че ще сте доволни от организираното от нас събитие. Ето защо, за ваше спокойствие и комфорт, ви предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност!

Връщане на парите

Ако не сте доволни от проведеното събитие, ще ви възстановим цялата заплатена сума. Нужно е единствено да ни уведомите по имейл до 7 дни след събитието!

Невъзможност за присъствие

Ако по каквато и да е причина не можете да присъствате на събитието, можете да замените името на участника или да замените билета си с билет за някое друго бизнес или личностно събитие, организирано от нас!