E-mail Маркетинг за начинаещи


с Борил Богоев


 

shadow-ornament

Какво ще научите (и ще можете да приложите в своя бизнес) от този курс ли?

  1. Ще научите избрани ключови аспекти на имейл маркетинга, което ще ви помогне да видите и разберете голямата картина.
  2. Ще се запознаете с MailChimp – един от най-успешните, удобни и ефективни инструменти за имейл маркетинг към днешна дата.
  3. Ще можете да си създадете и настроите профил в системата.
  4. Ще се научите как да създадете своя имейл списък и да направите небоходимите настройки и интеграции.
  5. Ще разберете как да създадете форма за регистрация, от където вашите посетители ще могат да се записват в списъка ви.
  6. Ще се научите да създавате темплейт за вашите имейл бюлетини.
  7. Ще можете да планирате, подготвите и изпратите имейл кампания.
  8. Ще научите какво е Сегментиране и как да го използвате за постигане на по-добри резултати.
  9. Ще разберете как да четете, разбирате и анализирате статистиките и справките на MailChimp.
  10. Ще имате възможност да извършите множество задачи самостоятелно и да приложите придобитите умения в реалния живот и бизнес.

 

shadow-ornament

Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант и лектор.
Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 16 години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, интернет маркетинг, консултации, “лекторстване” и писане.

Бивш маркетинг директор на Koketna.com (част от групата BFashion), в момента основната дейност на Борил са обучения и консултации в областта на бизнес моделите в интернет и монетизацията на уебсайтове.

Той е създател на онлайн курсовете, „Как да си направим професионален уебсайт“, „Email маркетинг за начинаещи“, „Въведение в електронната търговия“, „Печелившият уебсайт“, “Летящ старт в Интернет маркетинга“, “Десет навика за върхова продуктивност”, “Email Kama Sutra“, „Тайната книга на маите“, „Как да вдигнем самолета“, „Изграждане на лична марка и репутация онлайн“, „Анатомия на трафика“ и „Афилиейт печалби“.

Борил е автор на книгите «MASTER of SLIDES», «Блог маса», «77 печеливши и доказани идеи за стартиране на онлайн бизнес», съавтор в “Блогопедия” и „101 Маркетинг приказки“. Той е горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет.

"Да, имам 16 годишен опит в дигиталния бранш, но по-важното е, че това е моята страст, правя го ежедневно и имам страшно много знания и опит в тази област. За мен е удоволствие да ги споделям и да помагам на организации, компании и отделни личности да основават и развиват своя бизнес онлайн, да достигат до повече хора и да печелят повече от това."