Психология на високите постижения


с Ясар Маркос


 

shadow-ornament

Наиситина ли искаш да си успешен? Наистина ли искаш да избегнеш капана на посредственотта? Готов ли си да вложиш цялата си енергия, сърце и душа? Готов ли си да вложиш действия? Разбери защо само 5 процента, наистина успяват. Какво трябва да знаеш за да си част то тези 5 процента. Каква е психологическата нагласа, която е необходима? В това обучение ще ти дам ефективни техники, с които да контролираш своето поведение така че винаги да постигаш това, което искаш!

shadow-ornament

Казвам се Ясар Маркос и съм лекар по образование. Призванието ми, обаче, ме поведе по път, различен от медицината.

Вярвам, че всеки човек има изумителна сила и мисията ми е да помогна на възможно най-много хора да изпълнят невероятния си потенциал.

И ето ме - от повече от 9 години се занимавам с личностно развитие, създавайки позитивна трансформация в живота на над 9000 души в Холандия, Израел, а вече и в България.

Воден от страстта си да подобрявам качеството на живота на хората, до които се докосвам, проведох стотици обучения по личностно развитие.

Но постепенно забелязах огромен проблем, с този тип обучения. Смятам, че основавайки УЛРП, съвместно с Пламен, този проблем вече има решение