Кога беше последният път, когато се предизвика истински?


Може би през погледа ти е минавало колко важно е да се изкарваме извън зоната си на комфорт. Как изследването на собствените ти граници те освобождава на едно много дълбоко ниво. Как напускането на познатото ти позволява да загребеш с пълни шепи от живота.

Но кога последно го направи?

Кога последно наистина се предизвика да Живееш?

Запази отговора за себе си, защото, какъвто и да е той, ние искаме да ти отправим предизвикателство, което може завинаги да промени разбиранията за собствените ти възможности...

Но първо, кои сме ние?

Лазар Радков

Лазар Радков е основател и основен доставчик на акъл на Live To Lift.

Последните години се е отдал предимно на просветителска дейност и се е заел с богоугодната мисия да просвещава масите. Водил е семинари, лекции и обучения в Академията на Telerik, HP, SoftUni, Академия “Аз мога тук и сега!”, Seeburger, Grinders, Kizombaholics BG, Център за работа със зависимости и други.

Вярва, че повечето хора не покриват дори две от следните бази – адекватно движение, хранене, почивка и забавление – и се опитва да пише [книга] по въпроса. Или поне му се иска. :)

Ясар Маркос

Ясар Маркос е лекар по образование и обучител по призвание. Има над 9 годишен опит в създаването на трансформация в живота на хората, с които работи.

Провел е обучения в Холандия и Израел с над 9000 души и сега сбъдва мечтата си да работи и помага в България с разнообразни интерактивни обучения като "Победител", "Кръговратът на жвиота", "Надскочи себе си" и т.н.

Страстта му е да подобрява качеството на живота на хората, до които се докосва. Вярва, че ние, хората, имаме невероятен потенциал и това, което прави, е нищо повече от това да обучава хората как да се докоснат до този свой потенциал.

Пламен Попов

Пламен Попов има над 13 бизнес проекта зад гърба си, като първата му най-успешна продажба е договор за 1 000 000 лв., който спечелва, на 25.В момента е собственик на 3 проекта. Единият е голяма компания с годишен оборот от над 400 000 лв, другият е старт-ъп, чиито продажби се увеличават с 200% за първите 6 месеца, третия е в развитие, представляващ ново по рода си споделено офис пространство в центъра на София, отварящо врати тази есен. Пламен и екип му от професионалисти работят както с големи компании, така и със стартиращи предприемачи и фриланси, като им помагат в бизнес развитието им. Той казва, че най-голямата печалба за него продължава да бъде доверието и резултатите на хората, чиито проекти развива.

Богдан Василев

Бобо започна да тренира в Live To Lift, когато беше едва на 15 години. В момента завършва Кинезитерапия в НСА и от известно време се занимава с това, което получи от нас преди години – да дава на хората внимание, грижа, подкрепа и акъл.

В същото време Бобо осъзнава много добре колко важно е забавлението и доброто настроение във всяко едно начинание – независимо дали искаш нещо да спре да те боли или да промениш забележително здравето, кондицията и външния си вид.

Обединихме усилия, за да създадем нещо специално за хората с авантюристичен дух. За онези, които искат да разчупят оковите на рутината и разберат на какво са способни наистина.

Ако и ти се разпознаваш в горните думи, ето нашето предложение.

Ритрийт на о-в Тасос
"Надскочи се"

Заповядай на ритрийт "Надскочи се"!

В рамките на седемдневно изживяване на спиращия дъха о-в Тасос в Гърция, ще те изкараме извън зоната ти на комфорт физически, емоционално и ментално.

Това ще бъде една невероятно забавна АКТИВНА почивка, чрез която целим да разширим твоите граници и да ти помогнем да разбереш, че можеш да постигаш много повече, отколкото си мислиш.

Или накратко:

Да надскочиш себе си.

Форматът е много разчупен и много от упражненията и активностите разчитат на изненадата, за да имат пълен ефект върху теб. Затова и съвсем умишлено няма да ти споделим много подробности около игрите и дейностите, през които ще те пречупим към по-силното ти Аз.

Ето какво трябва да знаеш, обаче:

Цената включва:

  • Осигурен транспорт от София до хотела в Тасос и обратно
  • 7 нощувки в 4* хотел на о-в Тасос + закуска и вечеря за престоя там
  • Ще се забавляваш здраво с другите участници на ритрийта

Хотелът се намира на ето това райско местенце:

И всичко това, за да си тръгнеш от острова с:

  • Повече вяра в своите възможности
  • Опит доказващ ти, че можеш много повече
  • Тяло, презаредено и изпълнено с енергия

Форматът на този активен ритрийт не позволява много големи групи. Както разбра, групата ще бъде от точно 30 души и в момента, в който ги запълним, спираме регистрациите.

Цената на ритрийтът е 719 евро

Ранно записване преди 30.06

594 евро

Има и опция за разсрочено плащане, при което цената е различна. За повече информация, свържи се с нас или попълни формата тук:

Имейл: info@yassarmarkos.com

Моника Лазарова / Ели Орачева
Тел: 0894 488 805

Разбери повече

Ритрийтът ще се проведе от 7 до 14 Октомври.

Умишлено избрахме тези дати и мястото, защото ще можем да се насладим на активната почивка и на едно "късно" лято в Слънчева Гърция, когато тук в България есента вече ще чука на вратата.

И все пак, нека месеците разстояние до ритрийта, не те забавят във взимането на решение. Останалите участници в ритрийта ще се постараят да си направят плановете отрано и ще запазят мястото си навреме. Надяваме се и ти да го направиш сега.

Разбери повече