КАК ДА ПРЕОДОЛЕЕШ ВЪЗРАЖЕНИЯТА В ПРОДАЖБИТЕ (И В ЖИВОТА) 


С ТОШКО САВОВ


 

shadow-ornament

Умението да продаваш и да убеждаваш е едно от най-важните умения, които може да притежаваш. Това е умението, от което зависи стандарта ти на живот! На теория всеки има всичко необходимо, за да може да го прави, но наистина изкусните търгивци са малко. Една от основните причини затова е, че не могат да преодоляват възраженията на хората ( хората винаги ще имат възражения). Научи как да влизаш под кожата на всеки, преодолявайки това, което може да притеснява теб или него. Научи как да "четеш" хората и да виждаш възраженият преди те дори да са ги помислили.

shadow-ornament

Тошко Савов е консултант с над 25 години опит в продажбите. Дипломиран специалист по НЛП и комуникационна психология. Бариста и дегустатор за кафе (Qualified Judge). Тошко е главен трейнър по продажби на световни брандове, като Philips, Saeco, Rainbow и Kärcher.

При UnitedTraining.de е проект мениджър и трейнър за личностно развитие. В момента живее в Германия и практикува професията си из цялата страна. Обучил е лично над 7 000 човека и е направил над 400 семинара и събития.

Той е консултант за семейства и двойки, работи с хора, които имат паник атаки, фобии и депресии, също така помага на проблематични и хиперактивни деца.

В България иска да сподели знанията си с всички нас. Неговата цел е да докосне с идеите си, колкото може повече хора, за да станат по-добрата версия на себе си. Това за него е истинският измерител на успеха.