ПРЕДПРИЕМАЧЪТ

„Предприемачът“ е първата творба на младия български предприемач Пламен П. Попов. Предварителните продажби, въодушевените и ласкави отзиви за книгата доказват, че тя провокира желанието на човек за по-добър живот в България.

 19.80лв.

Поръчай

*цената на доставка може да достигне до 9лв. 

За Книгата

Авторът споделя реалния си над 15 годишен опит от бизнеса и житейските ситуации, в които е попадал. Пламен вярва, че най-ценните уроци ни преподават допуснатите от нас грешки. Книгата „Преприемачът”, разказвайки реални истории, всъщност чертае бъдещето.

Програмата

С първият си дъх ние, хората, започваме да се учим. Да дишаме, да ходим, да говорим. Правим го искрено, неуморно и всеотдайно. После ние се променяме. После всичко се променя. Губим ентусиазма, вярата и се превръщаме в обикновени изпълнители на собствения си живот. Губим надеждата, губим смисъла, като че ли няма какво да направим.И в този момент (ако ни провърви) се срещаме с Пламен П. Попов и неговата книга "Предприемачът”. И някак си, естествено разбираме, че все още сме тук, в собствения си живот, за да се развиваме и усъвършенстваме, да поставяме себе си на първо място, за да бъдем уверени, успешни и удовлетворени. Тук и сега!
Пламен П. Попов ни помага да разберем, че най-ценните ни уроци са допуснатите от нас грешки. Книгата "Преприемачът”, разказвайки истории, успешни и неуспешни, всъщност чертае бъдещето. "Всеки човек, който срещаме по пътя си е учебник!" - твърди Пламен. „Предприемачът” и Пламен, според мен, освен учебник, са и вдъхновение за успех!

____________

Ива Екимова

„Запознах се с г-н Пламен П. Попов по повод на проекта „Аз събуждам България“. Впечатли ме със своя ентусиазъм, напоритост, организационен хъс, стремеж да осъществи поставените цели и решителност да го реализира успешно. Ако в книгата е представил практически съвети и добри примери от своята практика, тя със сигурност ще бъде полезна за младите предприемачи. Пожелавам успех в срещата с читателите.“


_______________

Проф. Д-р Атанас Атанасов

Прочети откъс от книгата безплатно

ВЗЕМИ ОТКЪС

За Пламен П. Попов

Той е млад и успешен български предприемач. Чрез книгата си Пламен отправя ясно послание, че първата стъпка към успеха е вярата в себе си, а следващата са действията. Умението му да предава опита си по вдъхновяващ и достъпен начин, го прави толкова популярен лектор и перспективен автор.

ПРЕДПРИЕМАЧЪТ

Поръчай

*цената на доставка може да достигне до 9лв. 

Медии

Прочети откъс от книгата безплатно

Искаш да се увериш, че тази книга е за теб? Въведи имейл адреса си, на който да получаваш новини за "Предприемачът":